Een
4-handsmassage kan door u worden ervaren als twee volledige lichaamsmassages op hetzelfde moment. Goede masseuses zullen uw lichaam als het ware gebruiken als een podium voor hun handen waarop zij trage, gedetailleerde bewegingen in verschillende tempo's en druk uitvoeren. Een verrukkelijke, dansende choreografie van vier handen op uw lichaam! Er zijn een aantal verschillende stijlen van 4-handsmassage, veel masseuses hebben hun eigen stijl. Wel zijn de handelingen van de twee therapeuten altijd op elkaar afgestemd, zodat uw lichaam symmetrisch behandeld wordt.


Onze masseuses zijn flexibel en werken op de uren die u uitkiest. Wij garanderen u de beste service, door de training die onze therapeuten hebben gehad. Onze medewerkers kunnen voor korte of voor langere duur ingehuurd worden.


Wanneer u eens gekozen heeft voor een 4-handsmassage, wilt u niet meer anders. Met vier masserende handen op uw vermoeide lichaam, reageert uw geest anders. Eerst probeert u de handen van de individuele masseuses te volgen, u wilt weten welke masseuses, wat doet. Al gauw zult u moeite hebben om dit onderscheid te maken en kunt u alleen maar volop genieten omdat uw hersenen de logische volgorde van de handelingen niet meer kunnen volgen. Dit maakt dat u moet loslaten en u zult zich automatisch overgeven aan de kundigheid van onze masseuses. Bij de massage kunnen geurende massage-oliën of intensieve, weldadige crèmes worden gebruikt. Sfeervolle muziek maakt het geheel af.


Na een 4-handsmassage van onze mooie masseuses kunt u de volgende dag beter presteren. Of het nu sport of werk betreft, u voelt zich dagenlang een ander mens. U geeft zich over aan de liefdevolle aanraking van onze medewerkers. Deze overgave en het vertrouwen dat u schenkt, is een van de meest prettige ervaringen die u kunt hebben. U ervaart een diepe ontspanning, u kunt angst en spanningen loslaten en intens genot en geluk voelen.

Erotic Massage Company bied u de 4 Hands Massage in alle grote plaatsen in Nederland. Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Schiphol, Hoofddorp, Leiden, Scheveningen, Noodwijk zijn daarop zeker geen uitzondering. Ook voor Hotel Service kunt u bij ons terecht, wij hebben namelijk goede contacten met alle hotels in de grootste plaatsen in Nederland. Kies nu hier de dames voor een erotische 4 hands Massage ! Onze service in 24 uur per dag geopend en 7 dagen per week !

Bekijk ons aanbod van Massage dames hier.

Getuigenis Erotische massage

Ervaring erotic massage company

“Ik heb veel massages gehad, maar nog niet eerder had ik een 4-handsmassage. Het was een van de prettigste ervaringen in mijn leven. Je voelt je op en top verwend door de dames. Het is ongelooflijk wat zij met hun handen voor elkaar krijgen.”

Bel voor een afspraak

Bel voor een afspraak

Bel nu voor een afspraak. U pleegt één telefoontje en binnen een uur staan onze twee professionele 4-handsmasseuses bij u. Zo'n behandeling is een weldaad na de stress van de dag. Ons telefoonnummer is 06-18633672 en is 24 uur bereikbaar.