Om een erotische massage te geven is het belangrijk dat de omgeving daar ook in wordt meegenomen. Geurkaarsen, sfeerverlichting, ontspannende muziek, prettig ruikende massageolie en een aangename temperatuur vormen een goede basis om de massage te geven.
Onze Masseuses beginnen niet meteen bij de erogene zones, en laten die eerst met rust. Start bij het masseren van de rug, de schouders en de nekspieren, dat zorgt ook voor ontspanning.

Gebruik handwarme massage olie en masseer zachtjes vanaf de rug en de schouders naar de nekspieren toe. Ga langzaam over van krachtige halen tot wat meer sensuele bewegingen, totdat het strelen wordt. Streel daarna zachtjes over het midden van de rug naar de billen. Masseer die ook, begin daar zachtjes en ga langzaam over tot wat krachtigere bewegingen.

Vervolgens zullen ze over op de borstkas, masseer zachtjes vanuit de buitenkant naar de borsten en de tepels. Je zit nu in een erogene zone. Supergevoelig is het hier. Stimulatie vindt nu eigenlijk vanzelf plaats. De seksuele gevoelens worden opgewekt en gestimuleerd. Draai zachtjes cirkeltjes om de tepels. Nu zak je af naar de buikstreek, de volgende erogene zone. Streel zachtjes naar beneden of maak vanaf de navel cirkels die steeds groter worden.

Zo kom je uiteindelijk in de buurt van de schaamstreek, maar laat die met rust, als je niet te hard drukt wordt het effect nog sterker. Stimulerend? Jazeker! Vervolgens dalen we af naar de binnenkant van de bovenbenen. Begin even boven de knie en streel zachtjes en langzaam naar boven, heel zachtjes. Doe dit vervolgens bij het andere been. Stimulans voor beiden inmiddels. We hebben een erotische massage gedaan die stimulerend werkt op de erogene zones.

Bel voor een erotische massage in Amsterdam of Schiphol met Erotic Massage Company wij zijn 24 uur per dag geopend ! Onze reistijd is ongeveer 30 minuten naar Schiphol of Amsterdam. Voor een erotische massage in bv. Utrecht, Rotterdam, Wassenaar, Leiden, Noordwijk, Hoofddorp, en Den Haag is de reistijd iets langer ongeveer 45 minuten. Kies zelf de dame die u wenst te ontvangen bij u thuis of in een hotel en bekijk onze erotische massage dames hieronder !


 

Bekijk ons aanbod van Massage dames hier. 

Huidneutrale olie

Huidneutrale olie

Ook indien u een gevoelige huid heeft zal er altijd gebruik worden gemaakt van olie dat neutraal met uw huid omgaat. Deze is tevens ook afspoelbaar na ontvangst van een massage door 1 van onze masseuses.

Erotische Massage

erotische massage

Massages worden altijd uitgevoerd met zorg en beleid. Bel en bestel ook een masseuse voor bij u thuis of hotel via 06-18633672. Wij zorgen ervoor dat de dame altijd snel zal worden bezorgd op uw (prive) adres.