Een ontspannings massage is niet pijnlijk. Dit is de reden voor het in slaap vallen van de klant tijdens een ontspanningsmassage.Bij een massage komt de stof endorfine vrij, de stof die vrijkomt tijdens het nuttigen van chocola, of na een uur goed sporten. Het geeft een ontspannend en positief gevoel aan de klant. Een goede massage heeft bijna hetzelfde effect als een nacht goed slapen. Je voelt je energiek en fit. De kracht van de menselijke aanraking kan dus niet worden onderschat.

Een goede ontspannings-massage laat het niveau van stress-hormonen met de helft verlagen, oftewel een massage verlicht de symptomen van een depressie. Het is dus een goed idee om een massage te boeken indien er sprake is van neerslachtigheid. Nogmaals, bespreek met de masseuse een realistisch doel van de massage. Laat het de masseuse weten of er sprake is van klachten, want de masseuse kan deze indien mogelijk verhelpen.


Er zijn aanzienlijke voordelen voor de gezondheid tijdens een ontspanningsmassage. Met name het bevorderen van een gevoel van welzijn, het kalmeren van het zenuwstelsel, het verbeteren van de bloedsomloop en het stimuleren van het lymfe-stelsel. Het lymfe-stelsel vervoert afvalstoffen uit het lichaam. In feite, kan een massage helpen bij een fysieke, mentale en emotionele welzijn. Een massage vermindert mogelijke spanning en angst, levert zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen. Ook voorkomt en verlicht alle pijntjes en doet de dagelijkse stress vergeten, en brengt daarbij het lichaam weer in de juiste harmonie.

Bent u op zoek naar een erotic massage of een ontspanningsmassage voor bij u thuis in Hoofddorp of in een hotel in Hoofddorp ? Neem dan online of telefonsch contact met ons voor een massage naar keuze. U kunt zelf bepalen wie u wilt ontvangen in u hotel of thuis in Hoofddorp. Kies hieronder uw erotische masseuse. Ook voor alle grote plaatsen in Nederland kunt u ons bellen wij zijn vertegenwoordigd o.a. in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Leiden, Den Haag, Haarlem, Zaandam en Schiphol mocht u uw plaats en hotel hier niet tussen staan neem dan gewoon telefonisch contact met ons op.

 

Bekijk ons aanbod van Massage dames hier.

 

24 uur Dagelijks Geopend

24 uur per dag geopend

Onze massage service in Nederland is 24 uur per dag geopend. Bel voor het maken van een afspraak 06-18633672. U kunt ook via onze website 24 uur online reserveren.

Ontspannings massage

Ontspannings massage

Onze ontspanningsmassages worden met veel zorg geboden. U kunt thuis en in een hotel naar keuze gebruik maken van onze diensten. Maak vandaag nog een afspraak.