Bepaalde delen van het lichaam gelden als positief, anderen als negatief en dit zorgt ervoor dat de energie zich verplaatst. Lees hier op deze pagina meer over Polariteitsmassage en het bestellen van een masseuse. Als de levensenergie vrij kan stromen is er balans en kan het lichaam zichzelf genezen. Als er een blokkering is kan de energie niet meer vrij stromen en ontstaat er ziekte. Het idee van de levensenergie komt van oosterse filosofieën als ayurveda en de traditionele Chinese geneeskunde. In ayurveda is Prana één van de vijf energie centra van het menselijk lichaam. Prana komt overeen met de hersenen en reguleert als zodanig het stromen van energie in het hele lichaam.
 
De masseuses kan het voelen als er is iets mis is met de richting en stroming van de energie in het lichaam en door middel van zachte drukkende, strijkende en draaiende bewegingen deze energie weer losmaken. Ook het hoofd wordt bij de massage betrokken. Het is van belang precies de goede punten aan te raken en met de juiste hand of vinger. Dit heeft te maken met de wetenschap dat energie tussen polariteiten en in bepaalde banen vloeit. Bii polariteitsmassage vloeit de levensenergie tussen de masseuses en de behandelde persoon, de energie is al aanwezig en hoeft alleen maar gestuurd te worden door de masseuses.


Dit opnieuw in balans brengen van de levensenergie in het lichaam zorgt ervoor dat lichaam en geest een eenheid vormen en dat emoties herkend en beleefd kunnen worden. Dit betekent dat het hele lichaam beter functioneert en dat uit zich in een gevoel van volledige ontspanning en sereniteit en in de prettige wetenschap dat emoties beleefd mogen worden. Na een behandeling met polariteitsmassage zijn mensen vaak op een goede manier emotioneel.

Erotic Massage Company bied onder andere de Polariteits Massage in Haarlem en omstreken ! Buiten onze Erotic Massages in Haarlem kunt u bij ons terecht voor het gehele pakket aan Massages. Bel snel met Erotic Massage Company voor uw Massages in en rond Haarlem. Wij komen dagelijks in elk Hotel of prive bij u thuis

 

Bekijk ons aanbod van Massage dames hier.

Negatieve energie

Negatieve energie

Negatieve energie kan in een lichaam zich ophopen waarop u met ongekende klachten kunt kampen. Dankzij massage door 1 van onze masseuses voelt u zich absoluut beter na afloop. Deze massages zijn herhaalbaar.

Discrete massages

Discrete massage

Niemand hoeft te weten dat u gebruik zult maken van de diensten van Erotic massage company te Nederland. Wij doen er alles aan om zo discreet mogelijk tewerk te gaan zonder enige vorm van overlast.